25.9.09

Multiple Skleros, intressanta länkar

intressanta länkar som jag kommer skriva mer om längre fram....





5 kommentarer:

messan sa...

Det blir intressant läsning! Har läst om forumet och det hade varit trevligt att vara med. Nu får jag ju info från dig:)
Önskar dig en skön helg!
Kram

messan sa...

Hej!

Jätteroligt att höra ifrån dig, blev jätteglad! Nu ska du allså jobba hemifrån? Det måste kännas som en lättnad att du fått ett erkännande att det är nervsmärtor du har.

Sprutorna lät lite si så där att ta i höften.... Gjorde de inte ont? Eller får du ont efteråt?
Jag bara jobbar och jobbar nu...kör tills det tar stopp:)Jobbet är ju så kul!!
Var rädd om dig!
Kramar messan

Anonym sa...

Vi är två studenter som studerar till sjuksköterskor vid Mälardalens Högskola i Eskilstuna och undrar om du vill medverka i vårt examensarbete, genom att låta oss använda din blogg i vårt examensarbete.
Vi har precis börjat skriva examensarbetet om hur kvinnor med MS upplever att deras närstående kan stödja dem i deras sjukdom. Mycket forskning finns om sjukdomen MS, men den vi har funnit är i regel könsneutral och vi har sett att det finns brister i forskning om hur hälsan kan främjas hos MS-sjuka och att det finns ett stort behov av detta. Vi tror att närstående och familj har en viktig roll för de sjukdomsdrabbade och att upplevelsen av hälsan är beroende av detta. Vi vill i vårt examensarbete ta fram kvinnornas egna upplevelser och känslor om hur deras närstående kan stödja så att deras hälsa kan främjas.
Vi kan tyvärr inte göra några intervjuer då tiden är begränsad. Vi ska därför ta del av självbiografier och bloggar för att söka vårt resultat. Tanken är att vi ska läsa och plocka ut citat ur bloggarna, som kan tala för hur kvinnorna upplever stödet.
Vi undrar därför om vi får din tillåtelse att använda oss utav din blogg? Ditt deltagande är helt frivilligt och du kan när som helst välja att avbryta ditt deltagande utan närmare motivering.
Om du väljer att medverka, kommer vi att läsa hela din blogg och plocka ut citat som har funnits på din blogg i minst 7 dagar.
Vi kommer inte att namnge dig i examensarbetet, men vi måste däremot referera till din bloggadress. Uppsatsen kommer att läsas av medstuderande och av lärare vid Mälardalens Högskola i Eskilstuna, men eventuellt också av dem som är intresserade av vårt ämne. Den kommer att publiceras under våren i en databas för examensarbeten, som kallas DIVA.

Om du vill medverka eller har ytterligare funderingar kan du skicka mail till oss som är examensarbetets ansvariga;

Jessica Dahlbo Palm
jdm07002@student.mdh.se

och

Isabell Berg-Aulén
ibn07002@student.mdh.se

messan sa...

Önskar dig ett riktigt fantastiskt gott nytt år!
Kramar

messan sa...

Hej!
Jättekul att höra ifrån dig! Och önskar dig en god fortsättning också! Kul att höra att allt går så bra:) Grattis!
Jag har också fullt upp med jobb på mer än heltid och jag trivs som fisken i vattnet. Vi har tillbringat jul och nyår i Thailand, underbart. Funderar på att lägga ner bloggen...hinner inte med:)
Kramar
Hoppas vi kan ses i sommar!!?